FAQ

Loopt / staat het paard echt los op jou foto’s? Ik weet niet of ik dat met mijn paard aan durf.

Nee de meeste paarden lopen niet echt los. Vaak is hier gebruik gemaakt van witte prikpaaltje en touw die achteraf in photoshop weggewerkt worden. Hier door lijkt het net alsof het paard echt los loopt maar dit is in werkelijkheid dus niet zo.

Hoe gaat een fotoreportage in zijn werk?

Wanneer u contact met ons op neemt om een fotoreportage te boeken zullen wij samen een datum voor de fotoreportage plannen. De fotoreportage wordt altijd gepland o.v.v. goed weer.

De fotografe zal u vooraf ook vragen wat uw wensen zijn, zij houdt hier dan rekening mee tijdens de fotoreportage.

De fotoreportage vindt plaats op een plek naar keuze, wel is een mooie omgeving belangrijk voor mooie foto’s. De fotografe werkt vaak met een assistent.

Afhankelijk van het gekozen pakket duurt de fotoreportage 1 tot 3 uur.

De fotografe zal binnen 5 werkdagen een paar foto’s naar u opsturen als voorproef. Binnen 2-4 weken ontvangt u een selectie foto’s op webformaat op een persoonlijke webpagina. Hieruit kunt u dan een keuze maken welke foto’s u bestelt. Deze worden binnen 10 werkdagen aan u aangeleverd.

Vanwaar de prijs voor de fotoreportage?

Een fotoreportage is meer dan alleen 1 á 3 uur fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan de apparatuur die de fotografe aan heeft moeten schaffen (camera, objectieven, computer, beeldscherm enzovoorts). Daarnaast heeft de fotografe ook na de fotoreportage nog veel werk aan de foto’s. Zij moet deze selecteren, na bewerken en aan u aanleveren. Hier zitten al gauw meerdere uren werk in.

Krijg ik alle foto’s op groot formaat?

Nee. Afhankelijk van het pakket wat u kiest krijgt u een bepaald aantal foto’s op groot formaat. Wel kunt u foto’s op groot formaat bijkopen, Fervor Fotografie heeft hier een leuke aanbieding voor! (Zie pagina nabestellen).

Let op: Wanneer u grote foto’s krijgt betekend dit niet dat u de rechten van de foto bezit. De auteursrechten blijven altijd bij de fotografe. U mag de foto’s voor privédoeleinden gebruiken maar niet voor commerciële doeleinden zoals publicaties in folders of tijdschriften.

Waar fotografeert Fervor Fotografie?

Door heel Nederland en op aanvraag ook in het buitenland.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen per bankoverschrijving of contant op de dag zelf.

Ik heb een andere vraag

Dan kunt u contact met ons opnemen door ons te mailen naar info@fervorfotografie.nl of u kunt ons bereiken op: 06 14 05 31 49 (ook whatsapp)