Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle, foto’s, teksten, logos, fotoshoots, bestelling van Fervor Fotografie.
2. Zodra u een overeenkomst op welke manier dan ook heeft met Fervor Fotografie. Gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Bent u het niet eens met de algemene voorwaarden. Dan kunt u enkel schriftelijk contact opnemen en voor de fotoshoot indienen. Fotoshoots kunnen alleen door gaan als u het met de algemene voorwaarden eens bent. 3. Deze voorwaarden kunnen gewijzigd worden door de fotografe.

2. Fotoshoots

1. Uit een fotoshoot wordt een selectie gemaakt van de door de fotografe ingezien mooiste foto’s. Dit wordt door de fotografe zelf uitgekozen, zodat het haar goed stijl weergeeft.
2. U kiest een fotograaf uit omdat zijn / haar stijl jou aanspreekt. De fotografe is vrij in het maken van de foto’s. Uw wensen / ideeën kunnen altijd voorgesteld worden.
3. De naam van de fotograaf is altijd verbonden met haar werk daarom is het niet gewenst dat er fotos op internet geplaatst worden waar de fotografe niet tevreden over is. Vandaar dat er een selectie fotos wordt gemaakt en u niet alle foto’s ontvangt. Alle foto’s die de fotografe houd, ontvangt u ook.
4. Verwijderde foto’s zijn niet mogelijk terug te krijgen.
5. Houd er ook rekening mee dat als u uw paard niet gepoetst / gewassen of in goede vorm heeft en het paard niet netjes stil kan staan. Dit de fotografe heel erg hindert in het maken van foto’s. Hierdoor kunnen de resultaten dus tegenvallen.
6. Binnen 2 weken (10 werkdagen). Komt de selectie foto’s op een webpagina te staan waar u de afdrukken en eventueel andere bestellingen uit kunt kiezen. Deze foto’s mag u opslaan, en pas na toestemming van de fotografe op internet worden geplaatst.

3. Beperkingen

1. De prijzen van de fotoshoots zijn exclusief den reiskosten van de fotografe.
2. Een fotoshoot aanvragen / boeken kan via e-mail.
3. De kosten dienen contant en gepast op de dag van de fotoshoot (voordat de fotografe begint met fotograferen) betaald te worden, of naar rekening overgemaakt te worden. Dit moet u een ruime tijd van te voren overgemaakt hebben omdat het soms wat lang kan duren voordat het geld eenmaal op de rekening staat.
4. Uw fotoshoot en foto’s zijn speciaal voor u gemaakt, daarom is teruggave van geld in geen enkel geval mogelijk. Mochten de foto’s mislukt zijn. Dan wordt er gezocht naar een gepaste oplossing. Eventueel komt de fotografe opnieuw foto’s maken.
5. Het weer speelt een belangrijke rol bij het fotograferen. Bij bewolking, mist en zonneschijn kunnen er foto’s gemaakt worden. Bij regen of zware mist niet. De fotograaf kan de fotoshoot annuleren. Hierna wordt een nieuwe datum uitgezocht.
6. Binnen 10 werkdagen ontvangt u een link (webpagina) waar de foto’s staan. Via deze link kunt u o.a. foto’s afdrukken, nabestellen, uitkiezen of kopen.
7. Fotografen in binnenbakken wordt niet aan gedaan. Omdat er niet gegarandeerd kan worden dat hieruit foto’s komen met een goede kwaliteit.
8. Voor evenementen en wedstrijden vraagt Fervor Fotografie geen vergoeding. Er wordt wel gevraagd om een duidelijke naamsvermelding zodat de deelnemers op de hoogte zijn waar de foto’s kunnen vinden. En er moet geen andere fotograaf aanwezig zijn.
9. Foto’s worden niet per cd-rom verstuurd omdat de hoeveelheid foto’s te groot is voor een cd.

4. Digitale fotobestanden en afdrukken

1. Waneer u foto’s besteld worden deze binnen 10 werkdagen verzonden.
2. Pas na ontvangst van het geld kunnen we beginnen met het leveren van de foto’s.
3. De foto’s worden in een stevige kartonnen envelop verzonden en gecontroleerd op eventuele beschadigingen voordat deze naar de klant verstuurd worden. Fervor Fotografie is niet verantwoordelijk voor schade die tijdens het proces van TNT ontstaat. Dit is dus uw risico, tevens kunnen we dit samen oplossen met bijvoorbeeld korting u dient hiervoor contact op te nemen. Wanneer u dit risico niet wilt oplopen kunt u ze ook komen afhalen. Hiervoor gelieve te mailen.
4. De foto’s zijn enkel voor eigen gebruik op uw computer. Commercieel gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe.
5. Het is niet toegestaan de fotos in openbare ruimtes zoals forums, spellen, webhosts, en chat boxen te plaatsen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotografe.
6. Indien u een foto commercieel wilt gebruiken dient u contact op te nemen zodat we samen een prijs kunnen bespreken.

5. Publicaties en Auteursrecht

1. Alle foto’s zijn altijd in het bezit van Fervor Fotografie. Behalve bij publicaties, hiervoor dient u contact op te nemen.
2. Rechten op publicaties zijn persoonsverbonden en niet voor anderen. Dus ook niet voor nieuwe eigenaren van het paard.
3. U moet schriftelijke toestemming hebben voor publicaties.
4. Op alle foto’s ruste auteursrechten het is niet toegestaan om deze foto’s te gebruiken of te vermeerderen zonder schriftelijke toestemming van de fotografe. Dit geldt ook voor digitale bestanden en afdrukken.
5. Houd er ook rekening mee dat de foto’s zowel van reportages en gratis werk op internet kunnen komen te staan (in o.a. portfolio, advertenties, publicaties). Hebt u hier bezwaar tegen, neem dan contact met Fervor Fotografie op.
6. Bij iedere publicatie dient mijn website vermeld te worden; Foto: www.fervorfotografie.nl Als deze afspraak niet word nagekomen dient u nogmaals het aankoop bedrag te betalen.
7. Als u een foto voor een publicatie heeft gekocht. Zorgen wij ervoor dat deze foto niet nogmaals voor een publicatie verkocht wordt. Zodat u ook uw exclusiviteit heeft. U mag de foto ook slechts eenmalig publiceren.
8. Voor foto’s op internet te plaatsen dient u contact op te nemen met de fotografe. Vermeld dan om welke foto’s het gaat dan sturen wij u z.s.m. de foto’s toe.
9. Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming een foto te publiceren.
10. Als u geen toestemming heeft gehad de foto te gebruiken wordt dit gezien als inbreuk op de auteursrechten. Hierbij word een vergoeding van minstens 100,- euro geëist.
11. Waneer de fotografe twijfelt aan schriftelijke toestemming dient u de schriftelijke toestemming te tonen.
12. Bij fotobewerking / fotomanipulaties moet de fotografe vooraf toestemming hebben gegeven voor deze gepubliceerd wordt.

6. Verantwoording & Klachten

1. Klachten dienen binnen 10 werkdagen aan de fotografe te worden verteld. De fotografe heeft recht binnen 10 dagen goed werk voor afgekeurd werk te leveren.
2. Het is niet mogelijk om uw geld terug te krijgen. Als u ontevreden bent doet de fotografe haar best een nieuwe geschikte afspraak te maken.

7. Betalingen

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. 2. Bestellingen van fotoafdrukken, digitale fotobestanden, foto cd’s, dienen vooraf betaald te worden via bank -giro rekeningnummer. U ontvangt een e-mail waneer het bedrag ontvangen is en u foto’s of fotocd(s) gepost worden of een digitaal fotobestand via de e-mail uw kant op komt. Algemene voorwaarden – Fervor Fotografie